A J.S. Logistics Kft. képzési programja a GINOP-6.1.5-17-2018-00105 projektnek köszönhetően

Projekt azonosítószáma: GINOP-6.1.5-17-2018-00105
Kedvezményezett neve: J.S. Logistics Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Projekt címe: A J.S. Logistics Kft. képzési projektje

Támogatásösszege: 29 568 100 Ft

Mértéke: 100 %

Projekt leírása: A J.S. Logistics GmbH 2006 óta Magyarországon is képviselteti magát saját vállalattal. A J.S. Logistics Kft. azóta Magyarország egyik legnagyobb nemzetközi fuvarozási vállalatává nőtte ki magát. Sikerünk titka Magyarországon is a minőségben és a saját felelősségvállalásban rejlik, így tudtunk az ország egyik legjelentősebb társaságává válni. Cégünk képviseletét Kiss Emese és Szabó Melinda ügyvezetők látják el. Jelenleg több fióktelepről is – Budaörs, Tápszentmiklós, Tényő, Enese – kínáljuk fuvarozási megoldásainkat egész Európába.

Projektünk megvalósítási helyszíne Enese, mely fióktelepünket 2016-ban jegyeztük be. Telephelyünk rendelkezik a képzésekhez szükséges technikai háttérrel (tárgyi feltételek, számítógépes hálózat, hardver-szoftver háttér, projektor, digiscreen, stb.), amely lehetővé tette a képzések zökkenőmentes, megfelelő színvonalon történő lebonyolítását.

Ágazatunkban, a közúti közlekedési ágazatban jelenleg a legnagyobb problémát a megfelelően képzett és gyakorlott gépjárművezetői létszámhiány okozza. Különösen jelentős probléma lesz ez a közeljövőben, mivel több sofőrünk is néhány éven belül eléri a nyugdíjkorhatárt. Így a mi esetünkben rendkívüli prioritást élvezett a járművezetői képzés, a meglévő járművezetői állomány esetében a kompetenciák erősítése. A munkavállalóknak is elemi érdeke, hogy az új technikák alkalmazását elsajátítsák, illetve a szakmai ismeretek bővítsék, hiszen ennek segítségével tudnak megfelelni a folyamatosan jelentkező kihívásoknak, a velük szemben a megbízóink által támasztott egyre magasabb szintű követelményeknek.

Ezért jelen projekt keretében 48 fő sofőrünk vett részt Kisáruszállító (Fktv.2§5. egyéb képzés) képzésben. Ez a képzés a 3,5 t maximális össztömeg alatti gépjárművel szállítói tevékenységet folytató személyeket készíti fel a feladataik magas színvonalú elvégzésére. A kereskedelemben egyre nagyobb teret nyer az online vásárlás, melynek köszönhetően a kis áru szállítói tevékenységet is mind szélesebb körben szükséges ellátni. A képzési ismeretek megszerzésével a partnereinket még szélesebb körben tudjuk kiszolgálni.

Informatikai képzés megvalósításával – Ügyviteli és vállalatirányítási szoftver kulcsfelhasználója (Fktv.2§6. egyéb szakmai képzés) – munkatársaink képesek átlátni és alkalmazni az összetett funkcionalitású informatikai alkalmazások alapfunkcionalitásait. Továbbá kulcsfelhasználóként közreműködnek az összetett funkcionalitású informatikai alkalmazások bevezetésében, követelmények meghatározásában egészen a felhasználási szakaszig. A képzésben 6 fő munkavállalónk vett részt. A képzés IPAR 4.0 tudást megalapozó képzés (ERP).

Harmadik képzéscsomagunk a kommunikációs képzések, melyek a Konfliktuskezelő problémamegoldó tréning (Fktv.2§6. egyéb szakmai képzés), Kommunikációs tréning, valamint Konfliktuskezelő problémamegoldó tréning, melyek vezetői kompetenciafejlesztés – konfliktusok kezelése, munkavállalók eredményesebb kezelése, döntések gyorsítását jelenti. Stabilabb emberi erőforrást biztosít, hozzájárul a piaci pozíció erősítéséhez, valamint hatékonyabb munkavégzést, cégstabilitást eredményez. A képzések mindegyikén 3-3 fő kollégánk vett részt.

Jelen pályázati projekt közvetlen célcsoportját a képzésben résztvevő 60 fő jelenti (54 férfi, 6 fő nő), melyből munkahelyi képzésben résztvevők száma 53 fő, a bevonás időpontjában nem foglalkoztatott, külső személyek száma 7 fő. A képzésben résztvevők közül hátrányos helyzetű saját munkavállalók száma 24 fő volt.

A projekt összes elszámolható költsége: 29 568 100 Ft

Projekt befejezése: 2021.01.30.

TOVÁBBI TARTALMAK
ÍRJON NEKÜNK!








    Adataim elküldésével elfogadom a J.S. Logistics adatvédelmi szabályzatát.