Piacvezető gyártónak egyedi szolgáltatás

2022 márciusában kerültünk kapcsolatba a Hörmann Hungária Kft.-vel, amely a nemzetközi piacon egyedülállóan a fontosabb nyílászárók teljes palettáját kínálja. A termékeket szakosodott gyáregységekben, a legújabb műszaki megoldásokat alkalmazva gyártják világszerte: a sűrű európai értékesítési- és szervizhálózatnak, továbbá az amerikai és ázsiai képviseletnek köszönhetően a Hörmann globálisan jelen van.

A Hörmann bővíteni szerette volna szállítmányozói partnereinek a körét, ezáltal lehetőséget kaptunk, hogy a belföldi és nemzetközi fuvarozás terén is bizonyítsunk.  Jelenleg három gépjárművel szállítjuk a Hörmann kapukat a szigetszentmiklósi egységből országszerte. Ezen járművek egyedi dizájnt kaptak a legismertebb ajtó- és kapugyártó vállalat arculatának megfelelően.

Idén októbertől elindult az első olyan nemzetközi fuvar a J.S. Logistics Kft. közreműködésével, amelyben a személyre szabott kapuk szállításához speciális szerelvényekre volt szükség. A fuvarfeladatokhoz alkalmazkodó úgynevezett „stange” rendszerű pótkocsik különlegessége, hogy a raktér szabadon szekcionálható az áru méretének megfelelően. A stange-s pótkocsik invesztíciójára a Hörmann és a J.S. Logistics közös finanszírozást és megtérülési-tervet alakított ki. Ennek keretében egy határozott időtartamú, három évre szóló megállapodást írtunk alá.

A Hörmann összesen 38 gyártóüzemmel rendelkezik Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában. Értékesítési partnerei több mint 100 saját helyén képviseltetik magukat több mint 40 országban és további 50 országban partnerei által. 1935-ös alapítása óta a Hörmann márkanév valósággal egybeforrt a minőségi ajtók, kapuk és garázskapuk fogalmával. A Hörmann kapukra tízéves garancia jár, és a piacon egyedülálló módon, csak a Hörmann motoros szekcionált garázskapuk rendelkeznek betörés biztonsági tanúsítvánnyal. Ezen felül csak a Hörmann motorokban található automatikus reteszelés, ami a kapu zárt helyzetében plusz rögzítési pontot jelent, még inkább növelve ezzel a biztonságot. A Hörmann garázskapuk óriási előnye, hogy első osztályú német minőséget képviselnek, miközben a rendkívül kiterjedt magyarországi viszonteladói hálózat miatt az árak itthon alacsonyabbak, mint más nyugat-európai országban.

 

 

 

TOVÁBBI TARTALMAK
ÍRJON NEKÜNK!








    Adataim elküldésével elfogadom a J.S. Logistics adatvédelmi szabályzatát.