Vivien kétszer is beletrafált!

Cégünk közössége is együtt szurkolt a legutóbb rendezett két nagy labdarúgó tornán a 2021-es Európa bajnokságon és 2022-es világbajnokságon – már, ami a tippelést illeti!Számos munkatársunk csatlakozott az immáron hagyománnyá váló tippversenyünkhöz. A tradíciót a Labdarúgó Európa-bajnoksággal kezdtük el: az öt legjobban tippelő kolléga nyereményben részesült. Az első ötnek járó pénzjutalom egy úgynevezett nevezési díjként „összedobott” nyereményalapból állt össze, amit cégünk vezetése egészített ki. Az Eb és a legutóbbi Katarban megrendezett Vb tippversenyét is a majd 9 éve cégünknél könyvelőként dolgozó Pál-Ivanics Vivien nyerte. Az érdi kolleganővel a nem mindennapi teljesítményéről beszélgettünk:

A két győztes tippsorozat ismeretében jogosan merül fel a kérdés: szereted a focit?

Egyáltalán nem 😊! Ez az egész poénnak indult. Amikor kollégám, a tippverseny ötletgazdája, Donáth Máté az Eb előtt körbejárt, hogy résztvevőket toborozzon a cégen belül, nem volt túl nagy az érdeklődés a munkatársak között, így bátorításképpen csatlakoztam a versenyhez. Az elején azt kellett megmondani, hogy melyik csapat lesz Európa-bajnok és ki lesz majd a gólkirály, majd meccsenként kellett megtenni a tippeket. Összesítve ezek adták a pontokat, végül a nyertest. Eleinte teljesen „vakon” tippeltem. Miután már javában folyt a torna, kezdtem tájékozódni a neten, hogy egyáltalán ki kivel milyen eséllyel játszik. A kezdeti sikerek után nyilván elkezdtem jobban érdeklődni, mert kezdett izgalmassá válni a dolog…

Hogy reagáltak a kollégák?

Be kell vallanom, hogy férfi kollégáimnak annyira nem esett jól. Csodálkoztak rajta, hogy – főként érdeklődés és rajongás hiányában – miként trafáltam bele ennyire az eredményekbe és nyertem meg végül a versenyt.

Az Eb után, gondolom, a Vb-t már jó előre vártad!

Igen, azt gondoltam, hogy itt választásom nincs – természetesen jelentkeztem a Vb-tippversenyre is. Ugyanakkor ezúttal már sokkal célorientáltabban: utánajártam a csapatoknak, érdeklődtem kollégáktól, barátoktól, sőt, egy-két meccset – vagy azok részletét láttam is.

Kedvenc csapatod azért csak lett…

Argentína, mivel megnyerték a Világbajnokságot!

Mi lett a nyereménnyel?

Mivel nem kifejezetten nagy összegről volt szó, így különösebb dolgot nem vettem belőle, a háztartási költségvetésbe olvadt bele.

Mit gondolsz, mi lehet a titkod?

Semmi titok nincs, a neten vannak hasznos információk, amiket a barátaimtól kapott „fülesekkel” vegyítettem. A Vb eredményeket tekintve, sokat segített, hogy ezen a tornán nem igazán jött be a papírforma.

Ilyen kiemelkedő tippelési „tudománnyal” felmerül a kérdés, mostanában kipróbáltad magad más szerencsejátékban is?

Értem a célzást 😊, a párom szerint „kis boszi” vagyok, már beszéltünk róla, hogy lehet eljött az ideje, hogy elkezdjünk lottózni!

Pál-Ivanics Vivien

Pál-Ivanics Vivien, céges foci tippversenyünk kétszeres győztese

TOVÁBBI TARTALMAK
ÍRJON NEKÜNK!








    Adataim elküldésével elfogadom a J.S. Logistics adatvédelmi szabályzatát.