Fotópályázatot hirdetünk „J.S. Logistics a világban” címmel

Elő a fényképezőgépekkel, telefonnal!

Cégünk, a J.S. Logistics Kft. a nemzetközi közúti fuvarozásban tevékenykedik, nyújt hatékony logisztikai szolgáltatást, immáron 2006 óta. Büszkék vagyunk vállalatunk modern flottájára, amely nemcsak a legmagasabb szintű biztonsági és minőségi követelményekre épül, hanem egységes, könnyen felismerhető és jellegzetes. Gépjárműveink, a kék kamionok, oldalukon a darumadárral Magyarországon többnyire a Győr melletti enesei telephelyről indulnak és oda is érkeznek. Anyacégünk, a Saar-vidéki J.S. Logistics GmbH vállalatcsoportja Európában hazánkon kívül több országban tevékenykedik.

Idén tavasszal fotópályázatot hirdetünk, hogy bemutathassuk a J.S. Logistics világát akár itthon, akár szerte Európában, a nagyvilágban.

A pályázat lebonyolítása: a pályázatba nevezett képeket kérjük a cégünk Facebook oldalának küldött privát üzenetben elküldeni.

Várjuk azokat a fotókat, amiken cégünk valamilyen formában megjelenik, például logónk vagy az abban szereplő darumadár, tájkép vagy munkavégzés közben, bárhol, bárhogy, bármikor – műfaji megkötés nélkül.  

Ha Te kaptál valaha a J.S. Logistics Kft.-tól ajándéktárgyat, amin megjelenik a cégünk logója, legyél bátor és kreatív és készíts fotót akár ezekről is!

 

Lehetséges pályázók köre: a pályázat nyilvános, 18 éves kor felett bárki nevezhet.

 

A pályázott képeknek nem kell a felhívás időpontjában készülnie, korábban készült fotókkal is lehet nevezni.

 

Díjak: az első három díjazott egy kamionban is használható kávéfőzőt kap.

 

A pályázat időtartama: 2023. március 1-től 2023. április 14-éig.

 

Technikai követelmény: a képek minél nagyobb felbontásban készüljenek (minimum Full HD (1920*1080 képpont felbontásban). Követelmény, hogy az eredeti képeket minden pályázó őrizze meg eredeti felbontásban.

 

Értékelés: a képeket Németh Dániel, alkalmazott fotográfus, a J.S. Logistics Kft. fotósa bírálja el.

 

Kihirdetés: május 1-én Facebook oldalunkon egy poszt formájában kerülnek megnevezésre a nyertesek.

TOVÁBBI TARTALMAK
ÍRJON NEKÜNK!








    Adataim elküldésével elfogadom a J.S. Logistics adatvédelmi szabályzatát.