Ne csak a kilométer fogyjon! 2022-ben is!

Május 15-én indul féléves egészségesebb életet ösztönző kampányunk. idén új kategóriával bővül a felhívás: a legsportosabb munkatárs különdíjban részesül.

Akaraterő, kevés szénhidrát sok mozgás és támogató környezet. – ennek szellemében fogyott tavaly kollégánk kerek 20 kilogrammot, a J.S. Logistics Kft. életmódváltó programjának keretében – mindössze három hónap alatt! A tavalyi győztessel, Gyenge Károllyal készült interjúnk ide kattintva olvasható.

2021-ben indítottuk el első „Ne csak a kilométer fogyjon!” elnevezésű kampányunkat, amelynek elsődleges célja az egészséges életmód kialakításának ösztönzésével a kollégák fogyásának támogatása volt – természetesen, ésszerű keretek között, azaz mindenkinek saját BMI-indexéhez képest. Tavaly 20 munkatársunk vállalta a megmérettetést, akik összesen 129 kilótól szabadultak meg. Ez a teljesítmény már önmagában véve nagyra becsülendő, de az első öt díjazott pénznyereményben is részesült!

A tavalyi eredményeken felbuzdulva idén újra elindítjuk programunkat, ezúttal azonban a kampány hossza is módosul: hat hónapig tart majd és kibővítettük a kereteket is: sportos különdíjat adunk a legtöbbet mozgó kollégánknak is!

 „Vállalatunk számára a munkavállalók egészsége és jólléte kiemelten fontos” – hangsúlyozza cégünk ügyvezető igazgatója, Bujtás-Kiss Emese. „Ezért most úgy gondoltuk, hogy játékos formában ugyan, de kihívás elé állítunk minden bátor jelentkezőt: sofőröket, irodai kollégákat egyaránt!”

A sofőrök munkakörülményei és az irodai ülőmunka is egy olyan fontos faktor, amely miatt még jobban számít, mit tesz az ember munkaidőn túl, hogyan figyel testére, életmódjára. Még fontosabbá válik, hogy milyen eszközök segíthetik elérni vagy fenntartani az ideális testsúlyt, mik járulnak hozzá az egészségesebb élethez.

Honnan indulunk?

Felhívásunkkal segítséget szeretnénk nyújtani munkatársainknak abban, hogy érhetik el „versenysúlyukat”, hogyan tehetnek többet az egészségükért. A mérlegelést követően úgynevezett mérföldkövenként követjük nyomon a versengő kollégák aktuális állapotát, esetleges nehézségeiket látva tippeket, tanácsokat adunk a hétköznapokhoz és a „bűnözésre” oly sok lehetőséget adó hétvégékhez.

Életmódváltó program

A fél év alatt olyan recept ötleteket adunk majd közre, amelyek kifejezetten kollégáink részére készülnek, azaz kevés konyhai eszközzel, kis helyen elkészíthetőek mégis táplálóak és egészségesek. Beszélünk a szezonális alapanyagokról – azaz miből mikor mennyit érdemes fogyasztani – a sport és étkezés szerepéről az egészséges életmódban. Lesz szó edzéstervről – kezdőknek és haladóknak és olyan tippekről, amelyeket egyszerűen be lehet vezetni a mindennapi életbe és hosszú távon előnyös változásokat idéznek elő. Bízunk benne, hogy számos sikersztorit is meg tudunk majd osztani, hogy az előttünk álló félévben mindig elegendő motivációval tartsuk a lelket egymásban az egészségesebb életmódhoz vezető úton.

Sportos különdíj

Szeretnénk idén bevonni azokat a munkatársainkat is, akik súlyfelesleggel nem küzdenek, mivel tisztában vagyunk azzal, hogy megtartani a súlyt majdnem ugyanolyan nehéz, mint lefogyni. Különdíjat adunk annak, aki ebben a meghirdetett félévben, azaz 2022. május 15 és november 15. a legtöbbet mozog: kerékpározik, fut vagy gyalogol. A sportaktivitást egy sporttevékenységet mérő telefonos alkalmazással követjük nyomon, sportos különítményünknek extra motivációt adva a mozgáshoz.

Sportos különdíj

 

TOVÁBBI TARTALMAK
ÍRJON NEKÜNK!








    Adataim elküldésével elfogadom a J.S. Logistics adatvédelmi szabályzatát.