Újabb oroszlánok érkeztek: tíz új MAN vontatóval bővült a flottánk

Október második felében tíz újgenerációs MAN TGX 18.470 4×2 LL SA nyerges vontatót vettünk az MAN Magyarország Kft.-től.

A flottaátadás méltó megünneplése volt az immáron tíz éve fennálló kiváló kooperációnak. Az elmúlt évtizedben cégünk közel 100 darab MAN nyerges vontatót szerzett be az MAN Kft.-től.

A két cég jó és tartós kapcsolatának záloga az MAN győri kirendeltsége és szervize által nyújtott magas színvonalú szervizszolgáltatásokban rejlik.” – emelte ki Bujtás-Kiss Emese, a J.S. Logistics Kft. ügyvezető igazgatója.

A gépjárműpark kiváló állapotának hosszú távú fenntartása érdekében cégünk évek óta kiemelt figyelmet fordít a gépjárművezetők képzésére, teljesítményük javítására, valamint a kényelmi és biztonsági berendezések fejlesztésére. A legújabb járművekben többek között a LED-fényszóró, forgatható és lehajtható Vario utasülés, 12,3 colos kijelzővel felvértezett Navigation Professional médiarendszer sem hiányzik a fedélzetről.

Vállalunk számára az MAN tehergépjárművek nemcsak munkaeszközök, hanem az idén ősszel lebonyolított MAN Liga gépjárművezetői versenyben is indultunk három sofőrt nevezve. Kollégáink kiválóan teljesítettek a nemrég zárult megmérettetésben, és mindhárom gépjárművezető elnyerte az MAN ProfiDriver címet, sőt Bedi Árpád és Könczöl András 100 százalékos teljesítményével elhozta a megosztott első helyet is. (a verseny eredményéről bővebben itt).

A J.S. Logistics Kft. jellegzetes kék színű járműveit a cég logójában szereplő darumadárral Bujtás-Kiss Emese ügyvezető igazgató (jobbra), Szabó Melinda cégvezető (balra) és Kovács Gábor gépjárműpark vezető (jobbra középen) társaságában vette át Győri Gábor új tehergépjármű értékesítő kollégánktól (balra középen) cégünk győri telephelyén.

 

Az egyik új generációs vontatónk többek között Varga Ferenc (lenti képen) gépjárművezető munkatársunkhoz került, akit az új MAN-ről kérdeztük.

„Hamarosan nyolc éve lesz, hogy a J.S. Logistics Kft.-nél dolgozom és ez a második új tehergépjármű, amit munkám során használhatok. Van néhány berendezés, ami nagyon tetszik, ilyen például a LED fényszóró, ami az éjszakai vezetéskor nagy segítséget jelent, sokkal jobbá válnak a vezetési viszonyok ennek köszönhetően. Fontosnak tartom azt is kiemelni, hogy a fényszóró assistance bekapcsolás után automatán működik. Ez azt jelenti, hogy éjszaka, ha valaki szembe jön vagy megelőzve elém kerül, automatikusan kikapcsol a reflektor – ez hasznos és igazán kényelmes minden sofőr számára.

A gépjárművezetők számára nagy hangsúly esik az ülés és ágy minőségére, ami igazán kényelmes. A fülkén belüli nagy tároló rekeszek is megkönnyítik mindennapjainkat. Az elektromos napfénytető nagyon hasznos, hiszen extra fényt és némi friss levegőt enged be. Továbbá a digitális távirányító használatával sok mindent lehet vezérelni az autón.

A zenében „mindenevő” vagyok, rádiót is gyakran hallgatok hangulatomtól függően és ezért a médiarendszer a másik olyan funkció, amit kiemelnék az új MAN-ben, ami komfortossá teszi a vezetést. Egy mélynyomó is része a rendszernek, ami sokkal élvezhetőbbé teszi a zenei hanghatásokat.

Új autót vezetni mindig nagy élmény, hiszen tiszta, műszakilag kifogástalan állapotú. Mindössze egy fejlesztendő területet tudnék csak kiemelni, ami jó lenne, ha a következő generációs MAN-be bekerülne, az egy belső fényerő szabályozó, ami a mindennapos használatot tenné kényelmesebbé.”

TOVÁBBI TARTALMAK
ÍRJON NEKÜNK!








    Adataim elküldésével elfogadom a J.S. Logistics adatvédelmi szabályzatát.