Így zártuk a 2022-es évet

Ismét egy sikeres esztendőt tudhat maga mögött a J.S. Logistics Kft: a legmodernebb járműtechnológia alkalmazásával, erőforrásaink hatékony felhasználásával és munkavállalóink elkötelezettségének köszönhetően hazánk egyik meghatározó fuvarozási és szállítmányozási szolgáltatójaként továbbra is biztos helyen az ország negyven meghatározó fuvarozó vállalata (TOP40) között vagyunk. A stabil évet a megbízható partnerek és a tőkeerős nemzetközi háttér is biztosította.

Egy cég életében azonban nemcsak a számok és az eredmények a lényegesek, Bujtás-Kiss Emese, a J.S. Logitistics Kft. ügyvezetője számára rendkívül fontosak az emberi kapcsolatok, a kollégák megbecsülése, a jó munkahelyi légkör, a közösség ereje!

Számos céges esemény részesei lehettünk 2022-ben, amelyekre – itt alább részletesen – és szívesen visszatekintünk és ezek közül biztosan lesz számos olyan, amelyeket 2023-ban is megismétlünk.


Visszajelzés, csapatépítés és szabadidős tevékenységeink

Fontos igazodási pont az idén először elkészített céges elégedettségi kérdőívünk, hiszen munkavállalóink visszajelzései számottevőek tevékenységeink felülvizsgálatakor (az elégedettségi kérdőívről itt lehet olvasni). Ez a felmérés is rávilágított arra, hogy munkatársainknak sokat számítanak a cégen belüli személyes kapcsolatok, amelyeket tovább kell erősítenünk.

Az év során az egyik céges napunk alkalmával számos más játékos közösséget összekovácsoló feladat mellett „bombát hatástalanítottunk” (a lenti kép ekkor készült ).Volt azonban ennél szofisztikáltabb projektünk is, hiszen egy mutatós alkotás részesei lehettünk, amikor kollégáink közösen készítették el az irodánkban helyet kapó, darut ábrázoló kép egy részét (By_razzart művész segítségével). A cégünk logójában is szereplő darumadár a becsület, a hűség és a béke jelképe .

Idén először látogatott el hozzánk a (J.S.) Mikulás! Cégünk minden dolgozójának általános iskoláskorú gyermekét meglepte egy ajándékcsomaggal.

Mi is együtt szurkoltunk a labdarúgó-világbajnokság meccsein, már ami a tippelést illeti. Számos munkatársunk csatlakozott immáron hagyományos versenyünkhöz. Az öt legjobban tippelő kolléga nyereményben részesült. A versengést Pál-Ivanics Vivien, tehát egy hölgy kolléga nyerte!

Két év kihagyás után végre személyesen is találkozhattunk mindenkivel december végén. A budaörsi Holiday Inn hotel adott otthont egy ünnepi évzárónak: az évértékelés és a szakmai előadások után a csapatépítés és a szórakoztató programok önfeledt percei következtek.


Versenysikerek: kiemelkedő eredmény az MAN Ligában

Az MAN Liga megmérettetés október elején indult és november végéig tartott. A vezetési teljesítmény javulása, illetve az üzemanyag-fogyasztás csökkentése volt a cél a versenyben, ezeknek az együttes mutatója adta a nyerteseket. Dupla dicsőséggel zártunk: Bedi Árpád és Könczöl András holtversenyben megnyerte az MAN Ligát, ráadásul Suszter Zoltán kollégánk is az élmezőnyben végzett 95 százalék fölötti eredményével!

Ugyanakkor más márkát is kifejezetten jól terelgetnek gépjárművezető munkatársaink. Ősszel rendezte meg Kiskunlacházán a Drive-X Sport ringen a Scania Magyarország a Scania Co2ntrol Cup Partyt, ahol Magyarország 15 legjobb Scania sofőrjét díjazták egy fantasztikus élményvezetéssel együtt! Kis csapatunk (Tóth László, Gyenge Károly és Török István) a 11. helyezést érte el a több, mint 500 induló között!

 

„Ne csak a kilométer fogyjon!”

Egészségtudatos étrend állt 2022-es féléves életmódváltó programunk fókuszában, amiben szakmai partnereink a Super Foods Team dietetikusai voltak (a kihívás részleteiről itt lehet olvasni). Az egészség megőrzése szintén kiemelt szerepet kapott idén: nyár vége óta enesei telephelyünkön minden kollégánk számára elérhető egy vérnyomásmérő készülék, amelynek segítségével munkatársaink rendszeren ellenőrizhetik saját értékeiket. A téma fontosságára novemberben, a férfi egészség hónapjában külön fel is hívtuk a figyelmet!

A jó minőségű élelmiszer nem más, mint olcsó egészségbiztosítás.
Scott Jurek – ultramaratonista és író

Friss grillezett húsokkal vendégeltük meg gépjárművezető kollégáinkat a nyár folyamán péntekenként és szombatonként telephelyünkön Enesén. Ugyanígy a karácsony előtti héten is helyi termelőktől beszerzett finomságokkal vártuk őket.

 

Tégy jót és beszélj róla!

2022-ben a kommunikációnkat is megerősítettük, tudatossá és rendszeressé vált a közösségi médiás megjelenésünk. Tavaly elindult magyar nyelvű weboldalunk, amit egy cégünket bemutató bloggal tettünk érdekesebbé. A nyáron pedig elkészült legfrissebb kisfilmünk is, amelyben enesei bázisunkat mutatjuk be.

 

TOVÁBBI TARTALMAK
ÍRJON NEKÜNK!








    Adataim elküldésével elfogadom a J.S. Logistics adatvédelmi szabályzatát.