Időben és megállapodás szerinti bérfizetés – ez áll elégedettségi kérdőívünk toplistáján

A J.S. Logistics Kft. vezetői számára mindig is prioritásként jelent meg a cég alkalmazottjainak jóléte (fenti képünkön balra Szabó Melinda, cégvezető, jobbra Bujtás-Kiss Emese ügyvezető). A munkahelyi elégedettség és motiváció fenntartása érdekében júliusban egy felmérést készítettünk, ahol megkérdeztük munkatársainkat munkakörülményeikről. Szerettük volna kideríteni, melyek a legfontosabb célok a munkavállalóink számára, hol vannak esetleg gyengébben működő területek, mire kell fókuszálni a célok eléréséhez.

A kérdések között szerepeltek a munkabérre, közvetlen munkatársakra, asszisztenciára, fuvarszervezésre, vezetőkre vonatkozó pontok is. Továbbá információkat gyűjtöttünk be a munkakörülményekről, a telephelyről, a munkaeszközökről, a vontatókról, pótkocsikról és a munkaruháról.

Ami az eredményt illeti, az alábbi témaköröket érintő kérdésekre adták kollégáink a legmagasabb pontszámot (1-től 5-ig lehetett értékelni), ezek jelentik számukra a legnagyobb elégedettséget cégünknél: pontosan és időben kifizetett munkabér, megbízható, jól tervezhető munkarend, gépjárműpark professzionális karbantartása, továbbá vezetői támogatás.

Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy a kérdések nagy részénél magas, az 5-ös skálán 4,5 fölötti értékelést kaptunk, ami egy nagyon pozitív visszacsatolás számunkra azzal kapcsolatban, hogy elégedettek a kollégákkal, a munkakörülményekkel, a vezetőséggel” – foglalta össze a felmérés eredményét Bujtás-Kiss Emese.

A kiértékelést követően a cégvezetés mind a bruttó bér, mind az adómentesen adható juttatások, továbbá a munkába járási támogatást megemelése mellett döntött.

Ugyanakkor a csapatszellem erősítése gyengébb minősítést kapott, ami egy jelzés mind az ügyvezetés, de főként a gépjárművezető kollégák irányába, hiszen ennek javításához közös erőfeszítésekre lesz szükség a jövőben.

Mi tudjuk, hogy a sofőrjeink végzik az utakon a munka oroszlán részét, ők képviselik cégünket Európa szerte, nagy rajtuk a felelősség.” Bár nem a mi cégünk kínálja a legtöbb fizetést a szakmában, hiszünk abban, hogy munkatársaink érzik, hogy nap mint nap sokat teszünk értük, számíthatnak ránk emberileg, szakmailag bármilyen helyzetben.” –  tartja szem előtt a J.S. Logistics Kft. ügyvezetője, Bujtás-Kiss Emese és cégvezetője, Szabó Melinda.

Az elégedettségi kérdőívtől függetlenül fontos kiemelni, hogy cégünknél egyedülálló prémiumrendszer működik, amelynek keretében féléves munkaviszony után egyszeri 100 000 forint prémiumot fizetünk. A 90 % fölött teljesítő gazdaságosan vezető kollégát a telematikai eredménye alapján premizáljuk. Hűség-, lojalitás és balesetmentes juttatásban is részesülnek alkalmazottainak. Cégünknél hosszú éveket eltöltő munkatársainknak jubileumát díjazzuk, gyermek születése alkalmával ajándékot adunk, házasságkötéshez is gratulálunk.

Cégünk számára fontos kollégáink fizikai jóléte, életminősége is. Az egészségesebb életmód támogatásaként a J.S. Logistics Kft. tavaly elindította a „Ne csak a kilométer fogyjon!” elnevezésű pénzdíjas fogyókúra felhívást, amelynek keretében összesen 20 munkatársunk 129 kilogrammot fogyott. Idén is elindult ez az életmód program kibővített különdíjjal – a legsportosabb kollégát értékeljük, illetve szakmai segítséget adunk a SuperFoods Team dietetikus stábjának segítségével, akik a féléves program időtartama alatt életmódtanácsokkal, tippekkel látnak el minket. A „Ne csak a kilométer fogyjon!” kampányról bővebben itt lehet olvasni.

TOVÁBBI TARTALMAK
ÍRJON NEKÜNK!








    Adataim elküldésével elfogadom a J.S. Logistics adatvédelmi szabályzatát.