Teljesítményértékeléssel a kiválóságért

A teljesítményértékelés (TÉR) mostantól cégünknél a vezetői visszajelzések egyik legfontosabb eszköze. Kiváló lehetőség arra, hogy a vezető és a beosztottja visszajelzést adhassanak egymásnak egy adott időszakról.

A teljesítményértékelés során a vezető megvizsgálja és értékeli a munkavállaló aktuális, a megállapított követelményekhez viszonyított teljesítményét és akár szám- illetve összegszerűen is kifejezhető visszajelzést ad a teljesítményt, illetve a megfelelést illetően és támpontot ad a hiányosságok kiküszöböléséhez.

Az értékelés keretében azonban nemcsak a cég által kitűzött célok teljesülését vizsgálják meg objektíven a felek, hanem szó esik a munkavállaló motivációjáról, az esetleges nehézségeiről, a karriercéljairól, az ehhez vezető útról, valamint a következő időszak célkitűzéseiről is.

Cégünk idén vezette be ezt a rendszert a fenti célok elérése érdekében.

Mindig büszkék voltunk arra, hogy a J.S. Logistics Kft. kiváló minőségben szolgáltat partnerei számára. Ez az egyik alappillérünk, kollégáink munkavégzésének magas színvonala.” – fogalmazta meg a TÉR bevezetésének alapkoncepcióját Bujtás-Kiss Emese, cégünk ügyvezető igazgatója. „Idén vezettük be a rendszert, amelynek elsődleges célja az volt, hogy felhívjuk a sofőrök figyelmét azokra a feladatokra, amelyek nagy szerepet játszanak a minőség kapcsán. Intézkedésünk harmonizál nemrégiben megalkotott etikai kódexünkkel, amely a cégünk számára kiemelkedő értékeket sorolja fel és emeli ki azok közül a legfontosabbakat.

A gépjárművezető kollégák munkáját három fő kategóriában bíráljuk el. A rendszer egyik felét képező feladatokkal kapcsolatban Kovács Gábor gépjárműparkvezetőnk adja a visszajelzést. A minősítést a gépjárművekkel kapcsolatos teendők (állagmegóvás, karban- és tisztántartás, rendeltetésszerű használat) teszik ki.

Kiváló ösztönző eszköznek tartom a most bevezetett teljesítményértékelési rendszert, mivel ennek segítségével jutalmazni tudjuk a legjobban teljesítő kollégákat. Összességében is érezhető a motiváló hatás, hiszen anyagilag tesszük érdekeltté a munkatársainkat abban, hogy pontosan és jól végezzék el munkájukat.

Diszpozíció vezetőnk, Vasas Gábor értékeli kollégáinkat az irányítás részéről, ahol a munkatársak pontos és optimális munkavégzése mellett fókuszba kerül kommunikációjuk és általunk elvárt készségek alakulása is.

 

Cégünk vezetése elkötelezett a teljesítményértékélés kapcsán, hiszen az hozzájárul a munka színvonalának növeléséhez, egyben jutalmazza az egyének erőfeszítéseit a minőség kapcsán.

TOVÁBBI TARTALMAK
ÍRJON NEKÜNK!








    Adataim elküldésével elfogadom a J.S. Logistics adatvédelmi szabályzatát.