Sikeres fúzió, új közös tervek

Idén áprilisban jelentettük be a J.S Logistics Kft. és az Active Plus Logistics Kft. stratégiai együttműködését. A társulás keretében a J.S. Logistics Kft. többségi tulajdont szerzett az Active Plus Logistics Kft.-ben.

A cég neve is megváltozott, J.S. Active Logistics Kft.-ként folytatta tevékenységét, az egyesülés révén pedig a szolgáltatási portfóliónkat is kibővítettük a hazai piacon.

Büszkék vagyunk arra, hogy az üzleti tranzakcióval tovább építhetjük a J.S. Logistics márkanevet és a kibővített szolgáltatási palettánk hozzájárul ügyfeleink elégedettségének növeléséhez” – mondja a fúzióról ügyvezetőnk, Bujtás-Kiss Emese.

Immáron közel fél éves tapasztalat áll a közös munka mögött, amely a kezdeti nehézségek után mára sikeressé vált. Mindez nem alakulhatott volna így, ha az Active Plus ügyvezetőjével nem lenne ennyire gördülékeny és hatékony az együttműködés.

Horváth László ügyvezetőként és résztulajdonosként nemcsak új partnereket, megrendeléseket hozott, hanem az erőteljes fejlődését lehetőségét is.

László első munkahelye az Active Plus Logistics Kft., ahol 1999-ben kezdett el dolgozni és az ott töltött 14 esztendő alatt fuvarszervezőből csoportvezető, majd cégvezető és tulajdonostárs lett. Bár időközben másik céghez szerződött, amikor korábbi vezetőtársa, Némedi Ferenc nyugdíjba vonulásával a J.S. Logistics csoporttal való közös munka lehetősége felmerült, boldogan mondott igent az új felkérésre, a J.S. Active Logistics Kft. ügyvezetői feladataira.

Nagyon örülök, hogy lehetőségem nyílt az első munkahelyemről magammal hozott értékrendet egy új, erős partner támogatásával és a fejlődés lehetőségével tovább vinni. Külön öröm számomra, hogy mind a stratégiai tervezésben, mind az operatív munkavégzésben maximális az összhang a J.S. Logistics vezetőségével, munkatársaival, s ez már most meg is látszik az eredményeken. Egyre több az új feladat, sorra érkeznek az új megrendelések és a következő évekre előrevetítve is egyértelműen ezt az intenzív növekedést várjuk.” – foglalta össze az elmúlt félév legfontosabb történéseit Horváth László, a J.S. Active Logistics Kft. ügyvezetője.

Bujtás-Kiss Emese ezt csak megerősíteni tudta, mivel az új cég forgalma az elmúlt időszakban már megnégyszereződött, továbbá a sofőr létszámot is feltöltöttük. Emese az új cég ügyvezetőjével való kooperációt is sikeresnek ítéli meg így együtt, bizakodva nézünk a közös jövő elé.

A globális tervek mellett egyedi célkitűzésünk is van, ez pedig nem más, mint a raktárlogisztika felé való nyitás. A konkrét célom az, hogy belátható időn belül az összes ehhez kapcsolódó projekt a J.S. Active szervezetén keresztül valósuljon meg. Ez nemcsak hosszútávú stabilitást jelentene a cégnek, hanem azt is, hogy egy komplexebb szolgáltatást tudunk nyújtani megrendelőinknek. Hiszem, hogy jó úton járunk, ilyen csapattal pedig még az egyébként göröngyös út is simábbnak tűnik” – foglalta össze a következő időszak terveit Horváth László.

TOVÁBBI TARTALMAK
ÍRJON NEKÜNK!








    Adataim elküldésével elfogadom a J.S. Logistics adatvédelmi szabályzatát.