Nálunk így alakult 2023

Kollégáink elégedettsége és cégünk sikeressége mellett arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy a Közlekedésvilág által készített hazai közúti fuvarozókat rangsoroló toplistán tovább javítottunk a helyezésünkön.

A tavalyi 40. helyhez képest idén a 23. helyre rangsorolták cégünket.

Nem csak a listán való szereplés, hanem ezúttal az év vége adja az apropót az időszakos értékelésnek. Megállunk egy pillanatra visszatekinteni a közösen megélt szép pillanatokra.

Gyümölcsöző bővülés

Egy sikeres fúziót is lebonyolítottunk idén, hiszen áprilisban a J.S. Logistics Kft. többségi tulajdont szerzett az Active Plus Logistics Kft.-ben. Az azóta szerzett tapasztalatok pozitívak, a közös munka mára sikeressé vált: az új cég forgalma az elmúlt időszakban megnégyszereződött. Bujtás-Kiss Emese, ügyvezetőnk sikeresnek nevezte a kooperációt, hatékony a közös munka az új cég első emberével, Horváth Lászlóval, így bizakodva nézünk a folytatás elé.

Képzések és grillparti Enesén

Szakmai továbbképzések is megvalósultak idén, ezúttal a gazdaságos vezetés került fókuszba. Kovács Gábor a gépjárműparkunk vezetője számára nemcsak a flotta, hanem kollégáink jóléte is fontos. Éppen ezért az enesei csapat idén ismét grillezett finomságokkal várta sofőr kollégáinkat a nyár folyamán. A karácsonyi ünnephez közeledve pedig falusi reggeli fogadta hazatérő sofőrjeinket.

Színes programok, együtt töltött értékes idő

Az évet fotópályázattal kezdtük, így mutattuk be a J.S. Logistics világát itthon, szerte Európában és a nagyvilágban. A műfaji megkötés nélkül – akár telefonnal – készült képeket fotósunk, Németh Dániel, alkalmazott fotográfus bírálta el.

Íme a díjnyertes alkotás, amelyet Varga Ferenc sofőr kollégánk készített:

MAN Liga verseny – jutalomút

Tavaly nyerték meg, idén jutottak el a jutalomútra az MAN Ligában szinte tökéletes eredménnyel végző kollégáink: Könczöl András, Bedi Árpád és Suszter Zoltán. A triónak volt szerencséje Kiss Norbi, azóta ötödik Európa-bajnoki címét is bezsebelő magyar pilóta szlovákiaringi Kamion Eb-futamait a helyszínen követni.

 Csapatépítés, családi kapcsolatok

Júniusban együtt főztünk – a budaörsi irodai és sofőr kollégák részvételével. A legjobban a sertéspörkölt sikerült, de készült még pásztortarhonya és palócleves is.

Nyáron – cégünk életében először – kollégáink gyerekeit gyakornokként fogadtunk budaörsi irodánkban. Mind céges oldalról, mind pedig a lányok és fiúk felől pozitív a mérleg: a fiatalok nemcsak „elütötték” az időt az irodában, hanem mindegyikük hasznos munkát is végzett.

Munkaidőn túl kellemes étkek, italok mellett és kiváló hangulatban töltöttünk el egy hétvégét a budaörsi kollégákkal Kecskeméten. A kellemes atmoszféra mellett izgalmas feladatokkal teletűzdelt kreatív csapatépítőn vettünk részt.

Az összetartás az év végéig kitartott: Adventre várva az irodában hangulatos gyertyatartók készültek. Nem sokkal később a J.S. Mikulás – a tavalyi évhez hasonlóan – látogatást tett nálunk, hogy kollégáink 14 évnél fiatalabb gyermekeit megajándékozza. Batyus reggelivel folytattuk a karácsonyi időszakra való hangolódást, házias és egészséges finomságok is az asztalra kerültek darumadaras tárgyalónkban.

Véradás karácsony előtt

Budaörsi irodai alkalmazottainak közül többen adtak vért, szintén decemberben. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ekképpen is segítsünk az egészségügyi kihívásokkal küzdőknek. Ráadásul nekünk, véradóknak is hasznos, hiszen a véradás csökkenti a szívroham és daganatos megbetegedések kialakulásának veszélyét, valamint egyfajta ingyenes szűrővizsgálatot is jelent.

Fuvarozói összefogás Galó Tomika gyógyulásáért

Meg kell még említenünk egy másik fontos célt, jó ügyet az idei évből. Elviszünk a célig, együtt Tomikáért! – ez a mottója az összefogásnak, amelyhez cégünk, a J.S. Logistics Kft. is csatlakozott az ötletgazda, a Supernova Intertrans Kft. hívó szavára. Arra buzdítottuk kollégáinkat, ismerőseinket, hogy adójuk 1 százalékát Tomikáért ajánlják fel. Továbbá, aki teheti, támogassa tovább a kisfiút, hogy gerinc eredetű izomsorvadásának (SMA1) kezelésére megkaphassa a világ egyik legdrágább gyógyszerét. Számára a Zolgensma-terápia az egyetlen lehetőség.

És ha már jótékonysági felajánlás: mi egész évben szükségét érezzük, hogy gondoljunk azokra, akiknek nem természetes az egészség vagy akik nagyobb szükséget szenvednek. Éppen ezért az év végi céges karácsonyi ajándékozás helyett idén három gyermekekkel foglalkozó, a legkisebbekért szívvel-lélekkel dolgozó szervezetet támogattunk, amelyeknek egyenként 650 000 forintos támogatást juttattunk el december hónapban

Egyedülálló sportprogram munkatársainkért

Ha már egészség: cégünk vezetői elkötelezetten támogatják dolgozóinkat az egészségesebb életmód elérésében, a minél teljesebb élet megélésében. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy új, sportos programmal támogatjuk munkatársainkat és a sofőrszakma minden képviselőjét. Tavasszal kifejezetten teherautó-sofőröknek készített videós edzésprogramot állítottunk össze.

Lassan lezárjuk az idei évet is

Bujtás-Kiss Emese ügyvezetőnk büszke arra, hogy évente mindig van egy alkalom, amikor az cég összes munkavállalója oldott keretek között találkozik. Ennek idén is megadjuk a módját, hiszen a budaörsi Holiday Inn Hotelben találkozunk a két ünnep között.

A J.S. Logistics Kft. mindig is olyan cég volt, ahol a munkatársak állnak a középpontban. Vannak kollégáink, akiknek ez a vállalat nemcsak a munkahelyet jelenti, hosszú éve tartó, szoros baráti kapcsolatai vannak, kiváló közösség jellemzi a szervezetünket.

Ezúton is köszönjük munkatársaink egész éves odaadó munkáját, kellemes karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog újévet kívánunk!

TOVÁBBI TARTALMAK
ÍRJON NEKÜNK!








    Adataim elküldésével elfogadom a J.S. Logistics adatvédelmi szabályzatát.